måndag, juni 11, 2007

Projekt gräs till grus

Mats är ledig i veckan och vi ska försöka hinna med projekt Gräs till grus så långt vi kan. Idag har han jobbat på som en iller med att gräva upp grästorvor medan jag har...ja, vad har jag gjort? Ammat lite och fixat lunch känns det som. Men markservicen tar alltid mer tid än man tror. Grästorvorna lägger vi längst ner på tomten i en avlång kulle som kommer att bli bebodd av buskar och träd. Skönt att slippa köra bort dem och perfekt att få en liten nivåskillnad mot det område som eventuellt kommer att bli bebyggt inom något år. Framför och runt hela växthuset blir det sedan smågrus kantat med de stora gatstenarna. Samma sak kring grillplatsen. Ska fota projektet imorgon. Kanske skanna in skissen?

Viktor går fotbollsskola i veckan, han verkar helnöjd efter första dagen, kul! Ivar sover hos Kertin i natt och är där hela förmiddagen imorgon. Blir en övernattning hos mormor senare i veckan också, så vi har hyfsade chanser att hinna en del känns det som, med bara lillemannen Sixten Solstråle hemma.

4 kommentarer:

Lilla B sa...

Är allt lite nyfiken på växthuset och hörnet för vinrankan!

Mari sa...

Som sagt ... det är bra att ni håller er med jobb ; ) Men ni får/har en trädgård att avundas. Ska bli kul att ses imorgon!

Anonym sa...

Vad fint med grus...hemskt att säja men jag skulle gärna ha mest grus och minst gräs...men för barnens skull måste det ju vara en hel del gräs...ska bli spännande att se hur det blir!*kram*

Sara sa...

lilla b: Fler fotografier kommer, nu när det har börjat växa på allvar i växthuset och vinrankan är inköpt! Väntar bara på solen...

mari: Jo, vi måste ju se till att minigrävaren har något att göra... Tack för fikat, gott och trevligt!

lisa: Spännande var ordet, jag hoppas vi får tag på fint grus, skulle vilja ha lite runda som är sköna att gå på med barfotafötter.