fredag, juni 29, 2007

Piteå Summer Games



Piteå Summer Games är igång, Viktor har spelat två matcher idag och gått med i paraden med alla lag. Andra matchen spelade de mot ett ryskt lag och fick storstryk med 11-0, men kämpade verkligen på jättebra. Solen kom fram på eftermiddagen, så det blev en toppenkväll. Ivar fick vara i hoppborgarna en stund medan Viktors lag hade samling, jag hade tur och träffade Anna som var där med sina flickor, så vi njöt i solen medan barnen hoppade av hjärtans lust. Jag for med Ivar och Sixten till mamma & Kjell en stund medan Viktor och Mats gick i paraden.

Två trötta pojkar somnade bums efter en svalkande dusch när vi kom hem, ja tre pojkar förresten, fast Sixten fick ju ingen dusch förstås men somnade ändå. Nya matcher väntar i morgon och kanske en tur till kyrkmarknaden däremellan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka söta pojkar du har! Vår äldste gillar inte alls fotboll och det sörjer jag varje år just vid PSG... trots allt jobb =) Men kanske mellanbror är med nästa år, det måste ju vara en fantastisk upplevelse för barnen!! (och mammorna och papporna för den delen )

Sara sa...

Ja visst är de fina! Paraden blir nog ett minne, han var lyrisk när han kom hem.