lördag, juni 30, 2007

Nostalgiska minnen

Dagens Summer Games blev en segerdag för Viktors lag, de vann båda matcherna. Kul att de fick känna på segerns sötma lite eftersom de förlorade igår. Riktigt kul att heja på!

Mellan matcherna for vi en sväng till kyrkmarknaden, en snabb runda bland stånden med ovanligt många inköp. Ett halsband, glödkakor, en fin luffarslöjdsmobil med hjärtan + ett ensamt hjärta att hänga på öppna spisen till jul och en kokosboll. Sedan åt vi palt tills magen nästan sprack. Alltid lite nostalgi med marknaden eftersom jag är uppvuxen i Öjebyn, guidade kyrkan och kyrkstugorna på somrarna i flera år och jobbade i disken i serveringen (då hade de porslin istället för plasttallrikar). Å, vad vi hade roligt! Disken travade upp sig, vattnet var flottigt och vi flickor diskade och fnittrade i våra förkläden och njöt av stressen och värmen av diskångorna.

Imorgon blir det en tur till Skellefteå med samma flickor ( i något äldre version), vi har junta hos Katarina. Lunch, tur till Rydlinge och trevligt surrande, kanske också ett eller annat varv på stickningen. Jag ser fram emot morgondagen!

5 kommentarer:

Mari sa...

Vilka fina Summer games-pojkar ni har! Och halvcirken framför växthuset ser riktigt bra ut. Det är så härligt när något man haft en bild av i huvudet äntligen blir klart på riktigt.
Jag har också blivit med squash, minns att du gjort ett inlägg så nu ska jag scrolla ner och läsa på om tipsen du fick!

Sara sa...

Tack Mari! Vad kul att du har fått squash, tipsen var jättebra. Jag måste nog plantera ut både squashen och prydnadspumporna, för odlingsbädden svämmar över. Men först måste ogräset i trädgårdslandet bort...

Anonym sa...

Vad fint det blir med gatstenen!!! Du är så duktig Sara =) Jag har varit fräck nog och utmanat dig, kolla på min blogg!!

Sara sa...

Tack Barbro! Utmaningen är antagen, kommer inom kort!

Anonym sa...

Använde ni någon mer skyddsutrustning än förkläden när ni stod i disken?