torsdag, juni 14, 2007

Bilder från arbetslägret





Mats håller på att gräva upp de sista grästorvorna på ytan som sedan ska bli grus. (Även gräset mot förrådsdörren ska bort, är bara sparat in i det sista för att gå på.) Kullen längst ner på tomten ska bli buskar och träd. Jag tror att rabatten kommer att göra sig jättebra mot gruset, man kommer att se formen mycket tydligare. Längtar tills det är klart!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jaså, du får din man att arbeta i trädgården? Måste visa min man detta praktexempel till karl =) Själv får jag minsann gräva alldeles själv... Det kommer att bli jättefint! Och vilket härligt växthus!! GRÖN av avund blir jag... tack för ditt besök och uppmuntrande ord!!

Anonym sa...

Åh vilken vacker trädgård, man ser riktigt att ni "bor på landet". Trevligt!*kram*

Sara sa...

Barbro: Jo, han är faktiskt en riktig klippa och vi gör det mesta av projekten tillsammans, både ute och inne. Fast själva rabatterna har jag för mig själv...:)

Lisa: Tack! När vi flyttade in var det asfalterat ända fram till högra förrådsdörren, så en del förbättringar har det blivit sedan dess i alla fall. Det är ju så kul!

Anonym sa...

Vilken fin gård ni har gömd där på baksidan. Det är nog tur att det inte syns så bra när man kör förbi, annars skulle ni nog ha saktgående trafik utanför. Moi?? Kanske.. :-)
/Elisabeth

Sara sa...

Tack Elisabeth, jo den är lite gömd. Mer saktgående trafik hade ju inte varit så dumt i och för sig :)