tisdag, april 10, 2007

Påskhelgens begivenheter



Påskhelgen har varit bra, vi har umgåtts med folk rätt mycket. Fredag gjorde vi en utflykt till Storforsen där mamma och Kjell var med husvagnen. Grillade hamburgare och tittade på isflaken, vädret var fint men lite blåsigt. Ivar sov över hos sin kusin Hanna från fredag till lördag, spännande värre! Lördag var han med dem ute på pappas stuga på förmiddagen.

Lördag kväll var vi till Linda & Ola på trevlig middag, Kicki & Roger var också där med sina två pojkar så barnen hade också kul. I går var Urban & Josephine och Hanna här på middag, vi provade ett laxrecept som vi sett på ett nytt kockprogram på TV, minns inte vad det heter, men Ann Söderlund är med (från "Söderlund & Bie"). Hon bjuder verkligen på sig själv, uppfriskande och kul att se!

Mats och Viktor hjälpte Urban att flytta pallarna med den torra veden hos pappa i dag, för att göra plats för den nya veden som vi ska kapa och klyva snart. Jag, Ivar och Sixten promenerade dit efter ett tag. Ivar fick cykla dit, han var mäkta stolt när vi kom fram! Vi tog med oss ett släpvagnslass med ved tillbaka som vi travade upp i garaget + grånade brädor som vi ska bygga växthusbädden och göra hyllor till växthuset av. Kommer att bli toppen!

"En riktig jobbardag", som Ivar sa. "Jag älskar att ha mina snickarbyxor på mig!"

Viktor satte sig att tälja en stund, han börjar bli riktigt haj på att skala barken av pinnarna. Och Sixten då? Han sov snällt i vagnen som vanligt, han är verkligen en förnöjsam liten typ!

Inga kommentarer: