torsdag, april 05, 2007

Med buss

Vi har blivit med buss! Vi har funderat fram och tillbaka, tittat och provkört. Det funkar ju att åka tre i baksätet, men lite bökigt är det allt och tanken på att vi ska åka så även när pojkarna går på högstadiet och har vuxit både på längden och bredden var inte så lockande. Kan ju vara kul att någon kompis ryms också om man ska någonstans också.

Så i går stod Viktor spänt vid fönstret och spanade när Mats skulle komma hem med underverket, en Volkswagen Multivan. En modern folkabuss med andra ord. Lite klossig, men ack så smart och rymlig! Alla baksäten går på räls och går att skjuta fram eller bak hur som helst eller plocka ut helt. De två mitten stolarna går att snurra runt (bältena sitter på stolen) så man skan sitta mittemot varann om man vill. Ett runt bord kan vikas upp mellan sätena, perfekt för fikapausen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra för er!! Oj vad Viktor har längtat efter bilen/bussen. han har beskrivit den i detalj, så jag har en klar bild av hur den borde se ut. Ska bli spännande att se den i verkligheten.

Sara sa...

Kan jag tänka mig, han har som vanligt superkoll och vet mer om hur allt fungerar i bilen än jag, var alla fack finns osv.