söndag, juli 20, 2008

Vilken helg!



Den mest sociala helgen hittills i sommar! I fredags fick vi besök av en kompis från folkhögskoletiden som jag inte träffat på många år. Renate är från Schweiz men har mycket vänner i Sverige kvar från tiden då hon bodde här. Nu skulle de upp till Haparanda på bröllop hela familjen. Den rostiga engelskan fick försöka vakna till liv för hennes man är från Kanada och kan inte så mycket svenska. Kul att de hörde av sig och kom och hälsade på!

Så var det ju möhippa för Mari igår! En riktig heldag, fantastiskt trevligt! Efter loppisuppdrag för Mari och lunch på Krokodil var det dags för dagens stora utmaning för oss alla; Paintballtorgets höghöjdsbana (12 m upp balanserade vi på stockar, rep och vajer. Läskigt men väldigt kul!)

Sedan höll vi till på Åsen (vi fick låna stället av Urban och Josephine som ändå är borta - tack!) och umgicks, åt god middag ute på altan (det klarnade ju upp tack och lov och blev jättefint på eftermiddagen), delade minnen, tävlade och lekte, bastade och tog del av Karins fina spa med ekologisk inpackning, ansiktsmask och bodyscrub.

Vid halv tolv kom vi oss in till stan och gick ut på Statt. Var inte i säng förrän halv fyra efter en hamburgare på Max. Mari var så fin hela dagen i sin lilla krona som Hanna tillverkat och klarade sina uppdrag med glans. Jätteroligt också att få lära känna Maris vänner!
















Vi har också träffat mamma & Kjell som har kommit hem och idag efter städningen av Åsen kom Anders & Fia med barnen och åt middag med oss, trevligt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

det var verkligen jättekul att träffas igen!! Tack sa jätte mycket för allt

Sara sa...

Håller med, det var verkligen kul att ses!