måndag, juli 14, 2008

Semester nummer två

Igår kväll kom vi tillbaka från semester nummer två, en vecka hos pojkarnas farmor & farfar i Rudsjö utanför Strömsund. Hyfsat väder har vi haft, kojan från ifjol har fått fönster, lucka upp till taket och stege. Ett utkikstorn är på gång och får bli nästa sommars projekt. Viktor och Ivar fick följa med grannbarnen (sommartid) Jacob och Sara och deras pappa ut på sjön och fiska en dag.

Sixten hängde mest efter Bess (borderterriern) och blev lika förtjust varje gång han såg henne: "Wovva!" Annars sågs han mest med ett badmintonracket i ena handen och bollen i den andra, ta sats med ryggen spänd som en båge bakåt och kasta bollen så långt han kunde. Eller så knatade han helt enkelt iväg längs den lilla grusvägen för att se om nån skulle följa efter.

Vi stannade och hälsade på hos Katti & Petter och deras pojkar i Skellefteå på hemvägen, alltid lika trevligt! God middag med mumsig ananaspaj till efterrrätt. Vi hann till och med vara ute och prata trädgård lite!

Skönt att vara hemma, det finns inget bättre än första rundvandringen i trädgården när man har varit borta. Se vad som har vuxit och vad som är på gång. En jordgubbe är skördad redan! (Okej, den visade sig bara vara orange, men Ivar och Hanna som fick dela på den tyckte den var jättegod!)


2 kommentarer:

Anonym sa...

hejsan!
här har vi äntligen startat sommarlovet och redan kommit upp till norrland...
vi är i Umea och hälsar pa Lasses gudfar Mikael. Pa helgen (18. - 20.) ska vi lana bilen och köra upp till Haparanda. Där är vi bjudna pa ett bröllopp.
Tänkte fraga om ni är hemma nanting sa vi kunde hälsa pa en snabbsväng i Hortlax.

Manga hälsningar
Renate & Luc med Lasse

renitent69@hotmail.com
där kann du na mig

Sara sa...

Hej Renate! Vad kul, ni måste absolut titta förbi! Jag mailar dig så får vi kolla vilken dag som blir bäst.