lördag, december 01, 2007

Sockeplast och ärtpåsar

Innebandyfest igår! Först spelade vi på Gamla Gympan i Öjebyn. Oj oj, vilken nostalgi som sitter i väggarna i den lokalen...Där hade vi gympa på lågstadiet. Sockeplast och lekar med röda och blå ärtpåsar som man skulle tassa runt med och sätta bakom ryggen på någon. Sedan var det disco på mellanstadiet, med godisförsäljning, fnitter och viskningar. Och de första osäkra, stela dansstegen (fast jag och en kompis övade först i cykelskjulet för att vara på den säkra sidan. "Och så gör man väl lite så här...")

Tillbaka till festen. Efter innebandyn gick vi till Kristina som bor alldeles nära. Kul med en fest där ingen ska gå ut senare, utan alla stannar. (Det är ju ändå alltid roligast på förfesten, eller hur?) Mycket lyckat!

Shopping idag, märkligt vad mycket kläder man kan hitta på kort tid! Vi skulle egentligen bara göra andra ärenden, men "jag ska bara snabbkolla här lite..."och sedan gick det som det gick. Nöjd med mina inköp i alla fall! Vi hade lämnat alla tre barnen hos mamma, så då är man ju effektiv!

Inga kommentarer: