måndag, juli 23, 2007

Borta bra...

Vi är tillbaka från en veckas semester i Rudsjö hos pojkarnas farmor och farfar. Mats bror och syster var också där och storkusinerna Jonatan och Martin. Fullt hus alltså, riktigt storhushåll, vi var elva personer (inklusive Sixten) vid bordet! Vi hjälptes åt, så det gick smidigt ändå. De har internet, men jag tog bloggsemester och har inte ens varit in och kollat andras bloggar. Rätt skönt. Har istället läst "Fallen" av Joyce Carol Oates (rekommenderas varmt!) och löst sudoko på kvällarna.

Vi fortsatte på förra sommarens kojbygge, så nu är en våning nästan klar. Både Viktor och Ivar sågade och spikade av hjärtans lust, med total koncentration. Vi besökte bilmuseet i Hoting och
pojkarna fiskade upp var sin abborre. Inget bad dock, vädret var lite växlande, men igår när vi for hem var det fint, så vi stannade och badade flera timmar i Lycksele. Snälla svärfar hade gjort två bänkar av en stor fura åt oss, som vi tog med oss hem på taket. De blir fina vid grillplatsen, de gamla håller på att rasa ihop.

Skönt att komma hem ändå, jag lastade av några väskor i hallen och gick sedan direkt till växthuset för att kika vad som hänt där. Majsen är skyhög och har börjat bli med kolvar och ett par av de gula tomaterna var mogna. Goda! Broccolin har blivit broccoli, men får nog växa till sig lite mer.

Inga kommentarer: