lördag, augusti 30, 2008

Nio år!

Äldste gossen nioårsdag idag! Mysig morgonstund i sängen med paket och småbröder om vartannat. Farmor ringde och grattade med sång i luren och så var det kalas med släkten på eftermiddan. Sedan kom Linda & Ola med barnen på tacosmiddag, mycket trevligt! Jag njuter av att det är helg och att ha annat än jobb i tankarna...

7 kommentarer:

Mari sa...

Storkillen verkar ha haft en fin födelsedag. Grattis hälsar vi på Ankars! Är det hallon från trädgården på tårtan?! Tänkte få bjuda dig på lunch någon dag, om det passar!

Kram.

Sara sa...

Jodå Mari, egna hallon, men jag fick ta upp en del av de jag redan fryst ner för att få ihop till lagret inne i tårtan. Gamla buskar, många maskätna bär och ingen tid att plocka...

Nämen så trevligt med lunch, jättegärna! Mån-onsdagar har jag bra tid för lunch, hur ser det ut för dig? (tisdagarna från halv ett)
Kram kram

Mari sa...

Oj, det kanske är lite sent, men för mig funkar det jättebra imorgon! Om du hinner se det här kan du väl bara slå en signal på mobilen på förmiddagen. Jag är ju flexibel med tiden. Om du inte har mitt nr är det 070/260 40 47. Annars tar vi det en annan dag. Kram.

Anonym sa...

Grattis Viktor ( lite i efterskott...) önskar Luleågänget Klas, Magdalena, Mirjam och Hedda. Hoppas du hade en kul födelsedag!

Sara sa...

Jag tackar å Viktors vägnar! Vore kul att ses snart, hur har ni det framöver? Kram

Anonym sa...

Hej igen! Vi åker till Korsika nu på lördag, blir borta till nästa söndag. Hoppas på sol och bad (och kanske lite barnfri tid, eftersom mamma o pappa är med) så kanske vi t.o.m kan dyka lite? Men vi får höras av när vi kiommer hem, vore kul att ses! /Magda & co.

Anonym sa...

Korsika...
Själv får man väl hoppas på Korsträsk. ;)
Ha det så bra!
/Mats