fredag, augusti 15, 2008

Busscamping i natt

Jag och Sixten är ensamma i huset ikväll, Mats tog storpojkarna med på en utlovad övernattning - i bilen! Eller snarare bussen. När vi köpte vår Multivan pratade Viktor mycket om att man ju faktiskt kunde fälla hela sätet och få en helt plan sovyta där bak. Sedan dess har tanken funnits där att de skulle få prova campa i den nån gång. Så ikväll packade de tandborstarna och for till Höträsket för en grillad kvällskorv och övernattning. Undrar om de har somnat? Säkert spännande värre!

Jag har haft en pysselkväll här hemma, Sixten har sussat skönt i sin säng. Nu är han inskolad och klar för dagis "på riktigt" nästa vecka. Det har gått jättebra och han verkar trivas.

Igår var K här på besök med sina två tjejer. Vi hade mycket att prata om, trevligt! Hon har börjat måla akvarell, det lät så kul, jag blev riktigt sugen att måla igen! Ivar blev också inspirerad av vårt prat, för han satte igång att måla som bara den så fort de hade åkt. Sixten och Viktor hakade på, så vi hade en riktig ateljé här igår!

2 kommentarer:

85 kvm hus med innehåll sa...

Vad bra att killarna blev lockade att måla. Fick Sixten hålla i en pensel nu för första gången?!

Tack för fika och en jättebra eftermiddag.
Kram K

Sara sa...

Jo, eller andra gången (första var ju på dagis...), stackars barn! Jag blev också sugen faktiskt, men tiden räcker ju inte till. Tack för besöket! Kram Sara