torsdag, augusti 21, 2008

Disappointed...

Fy, vad trist. Jag får inte följa min mentorsklass nu i trean utan ska istället helt plötsligt vara mentor för tvåorna, som jag aldrig ens haft. Det blir säkert bra i slutändan, men jag tappade sugen lite.

8 kommentarer:

Marlene sa...

Hej Sara! Ni verkar ha haft det så mysigt i fjällen. Säger som Karin att jag också saknar att vara en del av arbetslaget! Verkar som att du har fått mina goa tvåor. Förstår om det är trist att inte följa treorna men det kommer nog att bli jättebra ändå.Jag måste nog ringa någon dag och få höra lite "skvaller" från jobbet.Kram Marlene

Anja och Jonas sa...

Var det du som gjort buketten?! Den var jättevacker, grön och skön!
Nu har våra vänner här i Kiruna också köpt Multivan, Jonas är mer sugen än någonsin på att byta bil!

Sara sa...

Hej Marlene, vad kul det var att pratas vid på telefon!

Hej Anja, jo, nog var det jag, roligt att du gillade den! Trevligt att få träffa er förresten, på bröllopet!

85 kvm hus med innehåll sa...

Tjenixen kära läromästare!
Jag har köpt några W&N-färger. Insåg inte riktigt vad jag betalade för dom förrän jag kom ut från affären. Men jag har provat dom, och dom är ju fantastiskt fina att måla med! Vad tycker du om Cotman-färger? Dom är mer prisvärda, men hur är dom i jämförelse med W&N? Som nybörjare kanske dom duger?
Hur är det annars och hur gick det med Fårö-projektet?
/K

Sara sa...

Hej på dig du! Här har jobbet börjat med kvällsarbete, har suttit och knåpat ihop en Powerpoint med exempel på komposition i foto.

Jag har provat Cotmanfärger, men kom inte riktigt överens med dem, men jag tror att det skiljer från färg till färg vilka pigment som är "känsligare" för bra kvalitet. Det som oftast skiljer i kvaliteten är pigmenttätheten, de dyrare färgerna ser oftast också jättemörka ut, man ser knappt vilken färg det är, medan de billigare är lite "tunna". Men jag tror inte man märker så stor skillnad som nybörjare, så de duger säkert finfint.

Annars är det bra. Det har inte hänt så mycket på Fåröfronten, vi ligger lite lågt och inväntar besked... Ha det gott! Kram

Jenny sa...

Ja, det var ju en liten miss av rektorn (?) att göra sådär. Trist att du inte följer. Annars kan du ju spontanåka med oss ändå? Liten extra semester sådär på våren .. / Jenny MP3

Jenny sa...

Syftade alltså på klassresan då! Förresten. Jag förstår mig inte alls på hur man läggen in "antal besökare" o.s.v i bloggen. Du har inte lust att hjälpa mig i skolan någon dag, om jag inte listar ut det själv ..?

Sara sa...

Hej Jenny, vad trevligt att du tittar in! Jo, jag förstod att du syftade på klassresan, även om jag i inlägget nog mest tänkte på att följa er genom trean - men resan är ju också synd att missa! Men jag kanske smyger mig ner i nån resväska...;)

Hm, jag minns knappt själv hur jag gjorde, men jag gör gärna ett försök att hjälpa dig! Haffa mig på skolan nån dag. Det handlar om att kopiera in HTML-koden för räknaren på rätt ställe. (Klicka på själva räknaren så kommer du till sidan med räknaren.) Jag trixade en hel del och till slut blev det rätt. Rätt kul att se hur många olika besökare per dag det är. Totalt antal besökare var lättare att få till. Vi ses!