tisdag, november 20, 2007

Tisdag

Sitter med en vakenkille i knät, som försöker nå tangentbordet med händerna eller fötterna.

Pust, vakenkillen är nu en sovande kille. Han sov en alltför sen eftermiddagslur, så han hade inte alls någon lust att sova. Annars en alldeles vanlig tisdag. Jobba på förmiddagen, hem till Sixten, hämta Viktor på skolan och Ivar på dagis. Hem och äta mellis och så på simträning med Viktor. (Fantastiskt vad duktiga de har blivit, roligt att se!) Jag, Ivar och Sixten brukar stanna medan Viktor simmar, det är knappt lönt att åka hem, av med alla ytterkläder för att sedan packa på allt igen. Ivar brukar leka med några andra småsyskon som också är där, så han är helnöjd. Sixten också, kryper omkring och tror att han är med och leker. (Därav den sena sovningen, han somnar inte förrän vi är hemma igen)

Hem för att äta middag och så scouterna för Viktor. Låter hektiskt va? Men det är dock enda dagen det är så, annars är det lugnt på aktivitetsfronten. Bara Ivar och jag som simmar med Doppingen på torsdagar.

Vi hade också besök av ägaren till marken där vi har stugan som jag och min bror tar över efter pappa. Han ska avverka skogen runtom stugan (inte på själva tomten förstås), så vi ska dit imorgon och titta hur det ser ut och markera om det är något träd vi absolut vill ha kvar. Blir konstigt utan skog runtom, men det växer ju upp nytt och som det är nu är det väldigt tätt och mörkt.

Inga kommentarer: