måndag, december 01, 2008

Den som söker han finner...till slut

Jag hatar verkligen att leta saker som jag inte hittar. Men halleluja! Idag har jag hittat igen tre borttappade saker: min mapp med skolpapper som jag letat efter flera dagar (gömde sig inuti en i en pärm), min mössa (låg i bilen)...och min nya jeanskjol (lite pinsamt, jag har verkligen letat. Den hängde på galgen, men kamouflerad av en annan kjol...)

3 kommentarer:

85 kvm hus med innehåll sa...

Jag har en akvarellfråga... När jag spänner upp papper på en träskiva, låter torka och sen ska (försöka) måla så bubblar sig pappret när jag blöter upp det igen. Är det oundvikligt? Eller kan jag göra nåt åt det?
/K

Jenny sa...

Jobbigt att inte hitta det man letar! Speciellt när det är något hemskt viktigt och man verkligen inte kan komma ihåg vart man lagt det. Lustigt ibland vart man hittar sakerna också .. En gång, dagen innan ett viktigt prov i Foto A, hittade jag verkligen inte papprena jag skulle plugga på. Paniken började komma, men insåg sedan att jag lagt dom i vedkorgen (man kan undra varför). Oturligt nog hann dessutom min far tända en brasa ..
Efter det har jag varit mer noga med vart jag lagt mina papper .. Ett tips gällande att hitta borttappade saker är att leta på samma ställe flera gånger, för lustigt nog finns dom där ibland. Konstigt!

Sara sa...

Hej K! Papper har ju den förmågan, blir större när det blir blött och drar ihop sig när det torkar. Så tyvärr går det inte att göra något, men det blir ju slätt igen när det torkar, så det är bara att vänta. Men olika papper reagerar ju olika, så testa ett annat papper, kanske ett tjockare eller med annan gräng? (struktur) När får man se lite av dina alster?

Hej Jenny! Ha ha, vedkorgen, den var bra! Inte första stället man letar på direkt...