måndag, juni 30, 2008

London!

Vi är tillbaka efter en intensiv och rolig vecka i London hela familjen, inklusive kvicksilvret Sixten. Men utrustad med sele och hundkoppel gick det riktigt bra! Han vill ju inte sitta i vagnen hela tiden, hålla handen vill han absolut inte och bära honom vill varken han eller vi. Nu kunde han i alla fall få springa av sig och röra sig lite med armarna fria utan att man behövde ha hjärtat i halsgropen och ögonen ständigt på honom. Mycket nöjda med att vi tog med den och det kändes inte heller dumt som jag trodde, vi fick en del leenden och en del kommentarer, men bara positiva. Och så fick alla pojkarna ha landstingets patientarmband med namn och mobilnummer till mamma och pappa. (För vilken skräck det skulle vara att tappa bort dem i folkvimlet i ett land där de inte kan göra sig förstådda...)

Kul har vi haft! Sett staden uppifrån med London Eye, kollat in fängelsehålorna och rustningarna i en riktig borg (Towern), sett en massa rymdraketer och flygplan på Science Museum, varit på Legoland, sett läskiga hajar och fina fiskar på London Aquarium och kikat runt på det gamla krigsfartyget HMS Belfast.
Ätit grekisk, indisk, italiensk, thailändsk och just det ja, engelsk mat. Sett galna gatuartister på Covent Garden, åkt tunnelbana, röda dubbeldäckare och svart taxibil.

Bilder kommer så småningom!
Nu njuter jag av att vara hemma, kika på det som har vuxit i trädgården, tvätta och packa upp. Ta det lugnt.

6 kommentarer:

Mari sa...

Å vad härligt det låter! Och tänk vad många roliga minnen att se tillbaka på, både för er och smågrabbarna - vilken gåva!

Kramar från en som fortfarande jobbar ; )

Sara sa...

Hej Mari, pratade just om er idag, tänkte det skulle vara kul att träffas. Hur har ni det till helgen, tid och lust för en Hortlaxtur?

Mari sa...

Siri ska ha exklusiv mostertid på lördag förmiddag, så antingen då eller efter eftermiddagssovet så hänger hon också med. Beror på era planer!

Sara sa...

Vi ska på dop i Luleå kl 13, och blir nog ett tag skulle jag tro. Tiden före lunch går nog åt till badande av pojkar och få i dem lunch innan vi far. Hur har ni det på söndag?

Mari sa...

Hej igen Sara. Söndag förmiddag, kanske? Jag ska på SPA-behandling klockan 13 men från morgonen går ju bra!

Sara sa...

Hej Mari! Sixten fick feber i natt (så jag och han är hemma från dopet, typiskt...), men han verkar ganska pigg ändå. Annars passade söndag förmiddag bra för oss, kanske vid tiotiden och en tidig lättlunch innan spa-besöket?
Jag kan höra av mig ikväll så kan vi kolla av hur han mår och hur rädda ni är för förkylningssmitta.