lördag, april 05, 2008

Dagens begivenheter

Viktors fotbollsträning har börjat för säsongen. Han verkar riktigt taggad, kul! Efter träningen blev det en stadstur, med pojkarna hos mamma & Kjell. Köpte en matberedare, som vi behövt länge, men som aldrig blivit inköpt. Och så lite kläder till barnen. Och en mus (en med sladd, ej svans...)

Satte om blommorna igår och sådde fröer idag. Har ju aldrig haft förmånen att odla i växthus tidigare, så jag har lite dålig koll på hur mycket tidigare man kan så. Det är premiär också för att driva upp plantorna i garaget med lysrör, där det är lite svalare. Så jag hoppas på lite mindre gängliga plantor! Viktor och Ivar var med och sådde majs och gurka, favoriterna från ifjol.

Och så har jag målat stativet till trädgårdsbänken. Ett varv till, sedan ska vi skruva fast ribborna och så ett slutvarv. Den kommer att bli så fin! Plantor och trädgårdssbänk, jojo, jag tror att det börjar närma sig vår minsann! (Fast det trodde man ju inte i morse när det vräkte ner blötsnö, men sedan övergick det till regn och oj vad det har sjunkit undan idag! Asfalten på uppfarten är helt plötsligt framme!)

Inga kommentarer: