lördag, februari 23, 2008

Sportlovsdags!

Känns som en bra start på sportlovet.

Jag och Ivar har grävt en tunnel genom den stora (hårt packade...) snöhögen bredvid garaget. Det var värt varenda spadtag att se hans spralliga min genom det lilla hålet när vi till slut kom oss igenom från var sitt håll. Alltid lika spännande när man gräver tunnel att se om man har siktat rätt eller om tunnlarna går om varandra...

Stadstur idag med lunch hos mamma och paus där för de större pojkarna medan jag, Mats och Sixten gick lite mer på stan. Inköp: vattentät ficklampa (för scouterna) och nya längdpjäxor till Viktor (storlek 38,5, mamma mia!), jeans till Mats, en skjorta till mig, skrivbordsunderlägg och utebyxor till Ivar och två finfina tröjor till Sixten. Och en ny tidningskorg i svart tyg. Inte illa pinkat på ett par timmar! Man blir effektiv som småbarnsförälder.

Choklad och mackor efter tunnelgrävandet.

Nyklippta killar. Mats, Viktor och Ivar fick alla en omgång med klippapparaten. Sixten borde egentligen ansas lite han också, hans små testar börjar vara lite långa. Kanske imorgon? Viktor fick se Melodifestivalen, nybadad och i pyjamas satt han och myste med lördagsgodiset. Inte så dumt att få vara uppe lite längre än Ivar, annars lägger de sig ju oftast samtidigt.

En bokad resa till London för hela familjen i juni! Längtar redan...:)

Inga kommentarer: