torsdag, oktober 15, 2009

Smakråd efterlyses!


Nu går funderingarna kring taket över bron. Vi är inne på att sätta en enkel dekoration längst upp mot kanten, jag gjorde en mall i papp för att se hur det skulle bli. Vad tror ni? Kanske lite större mellanrum mellan pinnarna? Passar det alls? Kommentera gärna om ni tycker nånting!

5 kommentarer:

85 kvm hus med innehåll sa...

Jag tycker att framifrån såg det lite mycket ut tillsammans med spröjset på fönstrena. Men det kanske ser annorlunda ut i verkligheten och inte lika framträdande?
/K

Sara sa...

Hej K! Jag ska testa Photoshoppa lite för att se om det blir som du befarar. Hoppas ni har det bra!
Kram

Magdalena sa...

Hej! Jag tycker det verkar fint. Eftersom det är raka linjer så tror jag inte att det ser för "tårtigt" ut. (om ni vill utsmycka lite extra kan ni ju göra motsvarande spjälor uppe i taknockarna på gavlarna - så hänger det ihop med huset.) Jag tycker inte ni ska glesa på pinnarna heller, då ser det kanske för modernt ut? Kul att se huset! Det blir jättefint /Magdalena o Klas

Anja och Jonas sa...

Oj vad fint! Vad duktiga ni är!Imponerad med heltidsjobb, 3 barn och utbyggnad, hejja!

Sara sa...

Hej Magdalena, tack för åsikten! Vi ska nog avvakta med pinnarna och se hur det ser ut när hängrännorna är på plats. Vi ses! Kram

Tack Anja, jag vet inte riktigt hur det går till, vi tar en dag i taget...Ska bli obeskrivligt skönt när det är klart i alla fall!