söndag, oktober 04, 2009

Helgen


Middag hos svärmor och svärfar i fredags, det var så skönt att åka direkt från jobbet till dukat bord! Jag var in till stan och lånade tapeter och klinkerprover i går, så nu har vi nog bestämt oss - i alla fall för tapet till sovrummet. Den skymtar fram på bilden ovan, lånad av Boråstapeter.

Kerstin kom förbi, och följde med oss till skogen i det fina höstvädret och plockade lite mossa som jag satte på pappas grav. Kerstin hade satt ljung och prydnadskål innan, så det blev så fint.

På kvällen målade jag sista panelen som inte var grundad uppe i hall och sovrum medan Mats la barnen, sen såg vi "Låt den rätte komma in". Udda film, men bra.

Idag regn och blåst hela dagen. Vi passade på att röja lite i sovrummet och satte tillbaka lite hyllor och lådor i garderoberna i nya sovrummet.

Ikväll hade vi besök av Linda & Ola med barnen. Ola ska snickra våra fönsterbrädor, det känns bra, de kommer att bli fina. När de for åkte Mats iväg för att repa med bandet.

Helgen blev en bra hinna-lite-jobb-med-huset-och-städa-lite-men-ändå-hinna-ha-trevligt-helg. Laddad för en ny vecka. Och snart är det höstlov!


Inga kommentarer: