torsdag, mars 05, 2009

Räknare försvunnen

Suck. Jag gjorde om bloggen lite och var då tvungen att övergå till en nyare version av blogger. Jag insåg först nu att jag tappat räknaren på vägen, vilket innebär att jag måste in och bråka med HTML-koden för att installera den på nytt, och då står den väl på noll. Jag har dessutom för mig att den som räknade antal besökare per dag var krånglig att få till. Nån som kan rädda mig?

3 kommentarer:

Mari sa...

Du fick till sidhuvudet riktigt snyggt måste jag säga! Vilka fräscha färger och vackert med de tecknade konturerna. Inspirerande! När jag övergick till den nya versionen fick jag också installera räknaren på nytt. När du gjorde inlägget Slöjdalster den 21/2 hade du haft 55178 besökare om det är till någon hjälp. Har också för mig att det är lättare att få till räknaren med nya versionen av blogger.

85 kvm hus med innehåll sa...

Vad snyggt sidhuvud! Ska det inte bara vara att lägga till en funktion i menyn på sidan och klistra in koden från susnet där? Prova. Jag har tvärtom problem med att få till antal besökare totalt, koden för 'varje dag-besökare' fungerar.
/K

Sara sa...

Tack båda! Nu har jag fått in räknarna, det var enklare med den nya versionen av blogger. Det lustiga var att räknaren står på 24 094, skumt va! Inte 0 och inte 55 000 som det var innan. Ja ja, det spelar ju ingen roll. Det roliga tycker jag är att se hur många som varit in och kikat varje dag. Kram!