lördag, oktober 25, 2008

Höstjobb







En uteförmiddag med lite lövräfsning, (vi brukar räfsa lite så där lagom, gräsmattan ska ju ha lite gödsling också...) Fint väder var det i alla fall, skönt att vara ute en stund. Ivar älskar fortfarande att jobba, så han tog i och körde löv till komposten med sin lilla skottkärra. Sixten knatade efter.

Min farbror bjöd oss på paltlunch i sin lägenhet, egenhändigt gjord, rätt imponerande av en som aldrig lagar nån mat överhuvudtaget förutom havregrynsgröt! Gott var det också. När vi satt och åt ringde det på dörren och min faster och kusin kom, med hennes två flickor. Jättekul att se dem och surra en stund, det var jättelängesen vi träffades, så det var riktigt lyckat att vi var där samtidigt.

Ingen mat alls behövde vi laga idag, för i eftermiddags var vi bjudna till Urban & Josephine på middag och bastu. Det blev lite sent, så barnen var ordentligt trötta när vi kom hem, men trevligt var det! Vi drar ju tillbaka klockan en timme i natt, så förhoppninngsvis är Sixten så trött att han sover vidare av bara farten. Annars är ju risken stor att han vaknar som vanligt halv sju, med den stora nackdelen att då är klockan helt plötsligt bara halv sex...

4 kommentarer:

Jenny sa...

Hej. Hann (stavas det så? vad konstigt) aldrig komma förbi och hämta blixten imorse, och vinkvällen gör så att jag inte kan köra bil imorgon så kan inte komma då heller. Tyvärr. Men bilderna blir nog okej ändå, får öva på blixtar i foto b. Sköt om dig. Kram.

Sara sa...

Hej Jenny, det var roligt att se er i dag i fina randiga tröjor, hoppas filmen och bilderna blev bra!

Anonym sa...

Jag är en utflyttad piteflicka som brukar hamna i din blogg. Vilka fantastiskt fina pojkar du har! Ville bara säga det.

Sara sa...

Tack för den fina kommentaren! Jag berättade för de två äldsta vad du skrev, de blev lite generade, men glada ;) Roligt att du tittar in på bloggen!