lördag, december 30, 2006

Vänner

Vilken trevlig dag det har varit idag! Förmiddan tog vi det ganska lugnt, städade lite och pojkarna lekte på med lite av varje. Åt rester till lunch, så ingen stor insats där.

Så fika hos Maria & Tony och deras tre pojkar, jättetrevligt, så vi ville nästan inte bryta upp till nästa anhalt som var att lämna pojkarna hos mamma för att sova över där. Biobesök med fler vänner, nya James Bond-filmen. (Man inser att man inte är så ofta på bio när man upptäcker att det är ombyggt; men titta här har de gjort ett kafé, det var ju trevligt. Eller så har de gjort det alldeles nyss.)

Gick sedan på Roasters och åt en grillad macka med Anders & Fia som är hemma över jul. När Roasters stängde följde de med hem en sväng på lite te, när man pratar länge hinner man ju bli hungrig igen! Supertrevligt, det är ju inte så ofta vi träffas när de bor i Göteborg.

Jag tror vi har varit lite utsvultna på socialt umgänge med kompisar, det har varit så mycket innan jul att vi inte har träffat nästan någon. Men nu minsann! Igår var jag och åt lunch med Mari på stan, flydde hemmet lite, det gjorde verkligen min dag, Och imorgon blir det mer av den varan (vänner alltså), då vi har bjudit hit lite folk på middag. Jag njuter redan.

Inga kommentarer: