tisdag, oktober 24, 2006

Mysardag

Jag och Viktor har haft en riktig mysardag idag, alldeles för oss själva. Mats är i Åmliden på planeringsdagar med jobbet till imorgon och Ivar är hos farmor och sover där i natt.

När jag hämtade Viktor på skolan så åkte vi in till stan och köpte gympaskor till honom i lugn och ro (lite folk, lätt att få hjälp, vilken skillnad mot för att trängas på lördagarna!), fikade i Småstaden och var en stund på stadsbiblioteket. Viktor provade att lyssna på musik i hörlurar där man väljer själv bland några olika skivor på en stolpe. Musik från Tanzania blev favoriten.

Sedan slank vi in på ICA Lundmans och köpte risgrynsgröt som är Vikors älsklingsrätt, men som Ivar knappt äter, och gjorde äggmackor och korvmackor till. Så skönt att få mysa med Viktor, och låta honom få all uppmärksamhet en stund.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter skönt med mysardag! Och kul att pyret kommer till tals också. Mirjam hoppas det är en tjej (men en kul kille går också bra hälsar hon). Vi har precis varit i Köpenhamn, det gick rättså bra, även om det blev lite hämtmat till hotellet vissa kvällar...tänkte först höra om ett Pitebesök passar i helgen, men det ska ju bli värsta stormen så vi ska nog hålla oss hemma. Vi hörs!/Magda

Sara sa...

Härligt med Köpenhamn! Hör av er om ni ändrar er ang Pitebesök, ni är välkomna om ni har lust! (Söndag har Mats tyvärr dagjour)