fredag, juli 07, 2006

Rudsjön - nu kommer vi!

Pust! Inte lätt att hinna packa när det är så fint väder. Idag var vi bara tvungna att fara och bada, eftersom det var nästan trettio grader. Norrstrandsbadet den här gången. Nytt ställe för oss, det har aldrig blivit att vi har farit dit, men jag blev positivt överraskad! Jag brukar föredra sandstränder framför pool, men här var det otroligt barnvänligt med en grund del för de små, en lagom djup del och en lite djupare, men även där så bottnar nog Viktor snart. Två vattenrutschkanor och kiosk.

På kvällen var vi med pojkarna och lyssnade på Electric Banana Band på Borggården. Mysigt med picknick och diggande barn, men tyvärr började de spela först en timme efter utsatt tid. Det går väl an när det är vuxna, men barn har ju inte samma tålamod... Insläppet var dessutom ytterligare en timme innan, så många var ganska trötta och spattiga innan det ens hade börjat. Men när det väl satte fart var det trevligt! Lite nostalgi från 1976 när Trazan & Banarne för första gången satt och myste i sin koja på TV.

Imorgon far vi till Rudsjön, där pojkarnas farmor och farfar bor sommartid. På vägen hem stannar vi till hos kompisar i Umeå. Knappt en vecka blir vi borta. Den här gången har vi packat ner rätta sladdarna, så jag tror att jag ska kunna fota och blogga medan vi är borta. Hej farmor & farfar - nu kommer vi!

Inga kommentarer: