tisdag, juli 31, 2012

Tapetfunderingar

Nu är panelen så gott som klar på stugan, den sitter på plats och är målad. Saknas bara lite, vi fick slut både panel och färg i dag.

Snart dags för råsponten som ska vara på väggarna inne! Och tapeten i det lilla rummet, som blir på tre av väggarna. Den fjärde får vit råspont som i övriga stugan. Jag kikade lite i dag, och har två favoriter hittills:

"Waldemar" från Sandbergs tapeter. 

Lätt och luftig och skulle passa fint i det lilla rummet. Jag tycker om bladens form och den jämna mönsterrapporten. Man blir lugn av den.

Hanna Wernings "Klättervippa" från Boråstapeter. 

Lite tuffare med den mörka botten, som skulle ta tillbaka lite svärta från utsidan av stugan. Gillar den stiliserade stilen. Men blir det för mycket med tre väggar av den?

Tål att funderas på. Kanske hittar jag någon fler favorit innan det är dags. I morgon lovar de sol och värme hela dagen, så stranden hägrar!

2 kommentarer:

Olof Kåhrström sa...

Hej Sara!

Trevliga tapeter både två. Har du tittat något på William Morris-tapeter? Kraftiga blomstermönster var ju lite av hans specialitet.

Kul att se att stugrenoveringen går framåt annars.

Mvh
Olle

Sara sa...

Hej Olle!
Jo, jag har kikat och funderat på William Morris-tapeter, de är också fina! Vi får se vad det blir...först har vi en massa råspont att måla vitt! Du får komma och kika till jul!
Kram Sara