torsdag, april 08, 2010

Linslusen

Just när jag började tänka att Piteå-Tidningens besök på skolan före påsklovet inte skulle resultera i någon artikel i tidningen, att de hittat andra saker att skriva om, så dök den obarmhärtigt upp. Med både framsidebild och stort uppslag inne i tidningen. Alltid konstigt och jobbigt att se sig själv på bild och läsa om sina uttalanden. Och svårt och jobbigt att oförberedd svara på frågor när man inte kan kontrollera hur det kommer att tolkas och citeras.

Hoppas det komplexa i det hela kom fram. Att medieprogrammet visserligen läggs ner, men blir kvar som inriktningar i andra program. Att det är tråkigt att det försvinner, men att det kan (men också inte) bli nåt bra av det, helt beroende på vilka inriktningar och kurserna som kommer att erbjudas just hos oss.


2 kommentarer:

Mari sa...

Jag tycker att den komplexa bilden framgick bra, speciellt med tanke på att det var en kortare nyhetsartikel och inte en "hel utredning". Att medieprogrammet läggs ner, men att det ändå lever kvar som inriktningar och att det naturligtvis är trist - men att man också inte vet hur det kommer att se ut i framtiden. Det kan ju bli bra! Kram på dig.

Sara sa...

Vad bra Mari, det är så svårt att se själv hur det läses, när man är mitt i det själv! Tack för senast förresten, det var en jättetrevlig fest! Kram