torsdag, april 15, 2010

Allt blir inte som man tror

Vilket antiklimax. I dag skulle vi till London med medieklassen. Väskorna packade, alla studiebesök inbokade, biljetterna och passet var med - men en vulkan på Island får för sig att få ett utbrott precis i lagom tid för att askan ska hinna sprida sig över Sverige och nu även Storbritannien. Tror aldrig jag har pratat i telefon så mycket på en dag som idag. Med undrande elever och föräldrar, resebyrån, kollegor, fler elever.

Resebyrån försöker boka om oss, men flygen är ju överfulla förstås och vi är 30 st...och ingen vet ju hur länge askan finns i luften. Konstig känsla, vi har planerat och laddat så länge och eleverna är besvikna förstås.

2 kommentarer:

Mari sa...

Ja, just det. Tänkte inte på att ni skulle ut och resa också! Hur ska ni göra, blir det resa senare eller? Kan tänka mig förvirringen att rodda en hel klass, vi var bara fyra och skulle enbart till Stockholm och vi var nog förvirrade ; ) Kram.

Sara sa...

Jo, det har varit många turer hit och dit, pust! Men jag tycker att eleverna har varit bra, sansade. Ev åker vi 1-6 juni istället, när betygen för treorna är satta. Problemet är bara att de måste betala för nytt hotell, vi får inte tillbaka nåt från de dagar vi tappade...) Vi har preliminärbokat om, men har inte bestämt oss än. Vad härligt att ni kunde åka iväg till Stockhom ändå! Kram