måndag, februari 16, 2009

Miljön i fokus

Miljövecka på skolan, våra medieelever jobbar i blandade grupper (ettor, tvåor, treor) och har valt bland ämnen/frågeställningar relaterade till olika aspekter på miljö. De får välja medieform själva. Utställningar, radioprogram, filmer, modevisning är på gång. På fredag ska allt presenteras, det blir en slags miljömässa/utställning i samlingssalen tillsammans med estet- och restaurangeleverna. En grupp har till uppgift att arrangera själva mässan, sy ihop alla delarna och marknadsföra det hela. Ska bli riktigt intressant att se hur de får ihop det! I morgon bitti ska de få se filmen "Expedition Linné" av Mattias Klum och Folke Rydén, innan de kör igång med dagens arbete.

2 kommentarer:

85 kvm hus med innehåll sa...

Det var den här veckan som det började pratas om i våras, va? Hade gärna, gärna varit med. Låter riktigt roligt. Bra att ni blandar upp årskurserna.
/K

Sara sa...

Precis, det var den, synd att du inte är med! Eleverna var först inte alls förtjusta i att beblanda sig med de andra, men jag tror ändå att det är bra - ska bli kul att höra vad de säger efteråt.