lördag, juli 31, 2010

Helgplaner

Vi var in en sväng på Pite Dansar och Ler idag, karuseller för pojkarna, wokad palt och langos. Semesterkänsla!

Ser fram emot en trevlig helg. Efter mycket velande så blir det grillning hos vänner och besök på PDOL i morgon kväll, om inte regnet öser ner. Men PDOL brukar ju ha tur med vädret, så vi får hoppas på det bästa.

Söndag är det kompiskalas för Ivar, sen ska jag raskt iväg på "Öppen Trädgård" (jag ska fota till trädgårdssällskapet), och sen vidare till junta, där projektet blir att knyta om fransarna på den röda plastmattan jag köpte på loppis.

söndag, juli 25, 2010

Loppisfynd och goda vänner

Vi har haft kärt besök av Uppsalavänner idag, det livade verkligen upp en regnig söndag. Mats har jobbat i veckan, så vi har hållit oss hemmavid. Jag ser fram emot morgondagen, en stadstur innan lunch och sedan träffa tjejkompisar på eftermiddagen.

Vi har rensat i förrådet och jag och Josephine har stått på loppis två lördagar, lite roligt faktiskt! Dock gick det inte lika bra i lördags som i förra veckan. Det var så otroligt många som sålde och vi fick inte någon bra plats att stå på. Nästa år får vi nog masa oss upp lite tidigare på morgonen.

Här är mina egna fynd från loppisstället i Sundsvall, jag är så glad över tallrikarna!


söndag, juli 11, 2010

Fiske i Rudsjön






Sista måltiden?

Middag på Bryggargatan ikväll med goda vänner, fantastiskt gott och trevligt - och kanske sista gången eftersom de ska lägga ner verksamheten efter sommaren.

onsdag, juli 07, 2010

Spiderman is back




Vi är hemma efter en bra vecka i Rudsjön hos pojkarnas farmor & farfar, med en liten avstickare till vänner i Sundsvall under helgen. Vi har ägnat eftermiddagen åt att packa upp och tvätta kläder - med hjälp av självaste Spindelmannen.