söndag, februari 28, 2010

Badrummet och bastun

Vi valde att sätta vanligt standardkakel i badrummet, jag gillar det kvadratiska och funkiskänslan. Det var lite ont om utrymme för toalettpappershållaren, och det känns ju aldrig kul att börja skruva i det nya kaklet. Vi löste det med att sätta upp den på insidan av dörren istället - lagom nära.

Badrumshurtsen är bara 120 cm bred, men rymmer ändå två handfat - bra när fem personer står och trängs och vill borsta tänderna samtidigt. Både hurtsen och toaletten är vägghängda, otroligt skönt när man städar då badrummet är så smalt.

Enkla krokar, men jag gillar dom skarpt.

Innanför glasdörren i badrummet finns en liten bastu - som rymdes precis när vi lånade lite av utrymmet under trappen. Liten, men naggande god!


2 kommentarer:

85 kvm hus med innehåll sa...

Fasiken vad snyggt! Ett badrum att leva länge med, klassiskt. Var har ni köpt kommoden? Vi har äntligen bestämt oss för hur vårt större badrum ska se vara planerat. Kul med inspiration från er, även om vårt mest troligt får sig plastmatta på väggar och golv.

Sara sa...

Tack! Jag hoppas också att det ska hålla i tid och inte kännas omodernt så snabbt. Kommoden är IKEA:s, även spegelskåpet. /Sara