tisdag, juli 14, 2009

Paus.

Bloggpaus i ett par veckor som ni märkt. En vecka var vi i Rudsjön hos pojkarnas farmor & farfar, med fisketur, kojbygge och bad. Fint väder första dagarna, sedan lite kallare. Stannade till hos Katti & Petter i Skellefteå på vägen hem.

Den andra veckan har jag och brodern hjälpt vår farbror som var rätt illa däran och varit på sjukhus. Nu är han bättre och idag fick han komma hem till lägenheten.

Vi har rensat jordgubbslandet och satt markduk (varför fick vi det gjort redan i våras, så hade vi sluppit rensa...?) och ikväll har jag satt på nät på jordgubbarna, det blev riktigt bra höjd, så man kan gå in utan att behöva ta bort hela nätet, pojkarna kan stå helt upprätt.

Snickarna har semester. De har satt på nästan all ribb på utbyggnaden, så vi ska måla den - perfekt att ställningen står kvar. Mats har börjat jobba, så vi får försöka hinna på kvällarna. Imorgon blir det bad på förmiddan, för sen kommer regnet!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Kom och bada på norrstrandsbadet!

Anonym sa...

Roligt att du är tillbaka
har saknat skrivandet. Kram Mor

Sara sa...

Hej Jenny! Det blev Hemlunda idag, hann precis hem innan regnet öste ner!

Hej mamma, förstår att du har varit in på bloggen några gånger förgäves :) Hoppas ni har fått bättre väder nu. Hälsa alla, kram!