måndag, september 25, 2006

Tillbaka från storstan

En härlig helg har det varit, det var ju sommar i Stockholm! Skönt att gå i kortärmat och sandaler, fika i Kungsträdgården och sträcka ut sig i gräset.

Mats hade en nära-döden-upplevelse när han sprang Lidingöloppet, han hann ju aldrig träna upp sig efter förkylningen och pencillinkuren stackarn. Han kämpade bra i alla fall, det blev inte så många minuter sämre än i fjol. För Magnus gick det bra, han förbättrade sitt resultat från i fjol och var inte lika slut efteråt. Bra jobbat killar!

Jag och Kerstin sprang ganska många steg vi också, fast i affärerna... Hittade lite mammakläder, bland annat en supersmart "tub" att förlänga sina numera för korta tröjor med. Tuben sticker fram där tröjan tar slut, så man luras att tro att man har en tröja under. Ta en titt på Polarn o Pyrets hemsida så får ni se. Snacka om enkel men genial innovation!

Fredagkväll ägnades åt ett restaurangbesök på Grill, där vi fascinerades lika mycket av den ovanliga och häftiga inredningen, som av den goda maten. All mat är grillad på olika sätt, även alla förrätter och efterrrätter. Creme brulé
n med hjortronsorbet smälte i munnen, fantastiskt gott!

Lördag såg vi "Lögn i Helvete" med Robert Gustafsson och Peter Dalle, en äkta fars med förvecklingar och missförstånd - jobbigt på ett sätt för man vill ju ordna upp det åt dem, men ack så roligt!

1 kommentar:

Mari sa...

Ja visst är de bra, tröjförlängarna. De hade alltid slut på Polarn när jag var i Luleå, så jag sydde en själv. Nu såg jag att de hade fått in fina randiga. När jag var gravid hade de bara svarta - fast det är ju en rätt praktisk färg. Men tröjförlängaren är verkligen en "lifesaver" - speciellt där i slutet!