måndag, mars 26, 2012

Fin helg

Helgen har varit fin. Jag har planterat om blommor och sått lite fröer. Varit en sväng på stan och shoppat 80-talskläder till en fest nästa helg. Och varit på trevlig middag hos goda vänner. Och ställt om klockan till sommartid i dag, så nu är det vår på riktigt!

måndag, mars 12, 2012

Haraholmsudden

Vi har varit ut till stugan två vändor under sportlovsveckan, senast i söndags då det var strålande sol och helt vindstilla. Mäktig känsla med havsisen som breder ut sig över hela horisonten. Spännande upptäckter för pojkarna med sprickor och formationer i isen. Längre ut anar man rännan som isbrytaren har lämnat efter sig. Jag slogs av vilket kanonläge vi har där ute. Sol hela dagen och skyddat läge. Nu kliar det i fingrarna...







torsdag, mars 08, 2012

Finbesök

Det ligger någon och spinner i mitt knä (vilket underbart ljud!). En jamande och väldigt sällskaplig kisse vid namn Leo, som ska få bo här i helgen då husse och matte är bortresta. Leo är en kattdam, vilket visade sig när namnet redan var invant. Så Leo fick hon fortsätta heta.

Nu gäller det bara att hålla ytterdörren stängd så hon inte smiter. Jaga råttor får hon göra på måndag...

måndag, mars 05, 2012

Sportlov

Lite småförkylda avnjuter vi sportlovet mest hemmavid. Grillringen är framgrävd och i lördags njöt vi av solen på renskinnet. Ivar och Sixten med gemensamma krafter upp en brasa, sedan blev det hamburgare till lunch.