söndag, juli 24, 2011

Helgen

Vilken härlig helg vi haft! 40-årsfest i lördags efter en loppisrunda och en löptur (minsann!) och i dag besök av fina JennyAnn och Oskar. Avslutade med god middag hos min bror :)

fredag, juli 22, 2011

Sommarens projekt






Vi njuter av att altanen är klar! Sommarens projekt. Den känns bra placerad och användbar, jag tror vi har använt den mer på en vecka än vad vi gjorde med den gamla som fanns innan utbyggnaden kom till. Det var ju en svår nöt att knäcka vilken form den skulle få. Raka kanter skulle bryta för mycket mot grillplatsens runda, men rundat skulle bli för mycket. Det slutade med en oregelbunden form med diagonal riktning på trallen.

Bakom det ena insynsskyddet finns vattenslangen, med plats för kannor mm. Det bästa är att jag kan låta slangen ligga framme, runt kanten på altanen, utan att det syns :)

tisdag, juli 05, 2011

På besök hos farmor & farfar

Förra veckan var vi till pojkarnas farmor & farfar i Rudsjö. Varmt och härligt väder gjorde att vi kunde bada, fiska och njuta av promenader varma kvällar. Vi gjorde även ett besök på Junsele djurpark. Om jag ids lägger jag upp fler bilder från den veckan senare.

Här hemma har Mats jobbat på med altanbygget, som börjar ta form ordentligt nu. I morgon ska det skruvas trall!